Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας στην Αθήνα

Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας στην Αθήνα

Ένα από τα καλύτερα γραφεία ευρέσεως εργασίας με έδρα την Αθήνα το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος , είναι δίπλα σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με σοβαρότητα και συνέπεια. Με τα πολλά χρόνια εμπειρίας και λειτουργίας του γραφείου μας όπως και με το εμπειρότατο και ευγενέστατο προσωπικό του το Άβιος σας εγγυάται σωστό προσωπικό αλλά και εύρεση εργασίας.

Σμυρνής Κωνσταντίνος

Σμυρνής Κωνσταντίνος

Σμυρνής Κωνσταντίνος: πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας (Π.Ο.Ι.Γ.Ε.Ε.), πρώην γενικός γραμματέας Π.Ο.Ι.Γ.Ε.Ε. και απόστρατος Α/κος ΕΛ.ΑΣ. με τριάντα χρόνια προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ. Είμαι πολλά χρόνια και στα Ιδιωτικά Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας και για το λόγο αυτό ελέγχω το ιστορικό των εργαζομένων μας και πράττω ανάλογα για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μου αλλά και την κατάλληλη εύρεση εργασίας για τους εργαζομένους μας.
Ως επιτηδευματίας, στον αγαπητό μου κλάδο για την εύρεση εργασίας, διαμεσολαβώ ανάμεσα στους εργοδότες-πελάτες και τους εργαζομένους-εργατικό δυναμικό μας. Λαμβάνοντας υπόψη και την προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ, οι εργοδότες μας νιώθουν ασφαλείς γνωρίζοντας ότι ο ίδιος χειρίζομαι όλα τα αρχεία και το ιστορικό των εργαζομένων αλλά και οι υποψήφιοι προς εργασία, δε προβαίνουν ποτέ σε αρνητικές και λανθασμένες πράξεις. Έτσι, ο κάθε πελάτης συστήνει το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος  σε άλλους νέους πελάτες (συγγενείς, φίλους κλπ) γνωρίζοντας ότι ο Σμυρνής Κωνσταντίνος έχει επίσης έμπειρο και πολύ μορφωμένο προσωπικό.
Επιπροσθέτως, ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ιστορικού συλλόγου των Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας, ήμουν ο άνθρωπος με τους περισσότερους υποστηρικτές στις εκλογές των διοικητικών συμβουλίων και πολύ αγαπητός στους συναδέλφους μου. Για το λόγο αυτό υπηρέτησα για πολλά χρόνια στο σύλλογο αυτόν ως γενικός γραμματέας, επίτιμος αντιπρόεδρος  και αυτή τη στιγμή είμαι ο πρόεδρος του. Η ατομική μου επιχείρηση με το όνομα Σμυρνής Κωνσταντίνος έχει αριθμό αδείας 30501, ο οποίος έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Εργασίας.

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας συμβουλεύσει  με σοβαρά και έμπειρα άτομα σε κάθε  ειδικότητα , τα οποία θα είναι υπεύθυνα για την σωστή εικόνα προς τους πελάτες μας.

Καθημερινά γνωρίζουμε υποψήφιους συνεργάτες, σχεδόν κανείς στην αρχή δεν θεωρεί σωστό την συμβουλευτική υπηρεσία που παρέχουμε. Εμείς όμως δίνουμε πολύ βάρος σε αυτή την κατηγορία γιατί αυτή είναι και η εικόνα του γραφείου μας προς τα έξω.

Πιστοποιητικά που το προσωπικό μας ζητάει και ελέγχει επιμελώς και αδιακρίτως από όλους.

Επιλέγοντας προσωπικό από το γραφείο μας μπορείτε να είστε ήσυχοι και  σίγουροι για την τάξη στον προσωπικό σας χώρο.

Είναι πολύ σημαντικό για τΓραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος να δώσουν στους συνεργάτες τους τα απαραίτητα εφόδια ώστε να δώσουν την καλύτερη εικόνα προς τους πελάτες μας

Στο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας   Άβιος λαμβάνουμε υπ όψην μας πάντα την γνώμη του πελάτη μας είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλό λόγο ή οποιοδήποτε παράπονο και με την σειρά μας εμείς θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας ώστε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας

Οι σημερινές συνθήκες μας έχουν κάνει να μην έχουμε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που θα βάλουμε στο σπίτι μας ή ακόμη θα εμπιστευτούμε την υγεία του αγαπημένου μας προσώπου και ακριβώς αυτό είναι το σημείο όπου τα γραφεία ευρέσεως εργασίας Άβιος έρχονται να σας εξασφαλίσουν ότι μέσα από τους συνεργάτες μας  που θα σας προτείνουμε θα μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Στο γραφείο μας μπορείτε επίσης να επιλέξετε επαγγελματίες καθαριστές για την οικία σας καθώς και μια σειρά από επαγγελματίες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στο γραφείο μας λειτουργεί και τμήμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για εργαζόμενους και εργοδότες.

Για τους μεν εργαζόμενους παρέχουμε συμβουλές και ενημέρωση για τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος,

για την αγορά εργασίας στους κλάδους που ενδιαφέρονται, για τις τρέχουσες συνθήκες του κλάδου που εργάζονται (ή πρόκειται να απασχοληθούν), καθώς για τα εργασιακά τους δικαιώματα και υποχρεώσεις κ.λ.

Στους εργοδότες παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς την αναζήτηση εργαζομένων, καθώς οι συμβουλές μας είναι χρήσιμες και

αποτελούν τη βάση για την ορθή επιλογή προσωπικού χωρίς να περιορίζονται μόνο εκεί.

Video Σχετικά με εμάς

Το γραφείο μας διατίθεται να σας εξυπηρετήσει και να λύσει τα προβλήματά σας με συνέπεια και ειλικρίνεια. Γνωρίζοντας τους δύσκολους περιόδους για εύρεση ικανών και έμπιστων κυρίως ατόμων, το Άβιος σας υπόσχεται ότι μπορεί να ικανοποιήσει οποιονδήποτε πελάτη του καθώς αξιολογεί και επιλέγει με μεγάλη προσεκτικότητα και σοβαρότητα αλλά και αυστηρά κριτήρια τους νέους υποψηφίους προς εργασία. Το τηλεφωνικό μας κέντρο που μπορείτε να μας καλείτε είναι: 210-3837005. Βρισκόμαστε στην Χαλκοκονδύλη 9 & Πατησίων, στον 6ο όροφο.

Ένας από τους υπέροχους συνεργάτες που απαρτίζουν το γραφείο μας είναι η κ. Ντελιγκρόζεβα Πέπα, η οποία εργάζεται στο γραφείο μας πάνω από δέκα χρόνια και έχει μεγάλη εμπειρία. Μιλάει Βουλγάρικα, Ρώσικα και Ελληνικά.

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει με μεγάλη χαρά από κοντά, είτε είστε εργοδότες είτε υποψήφιοι προς εργασία και σας υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και θα είστε συνέχεια δίπλα μας. Οι ώρες,που μπορείτε όλες της ημέρες της εβδομάδας να μας καλείτε, μέσω των παραπάνω τηλεφώνων είναι: 08.00-22.00. Το Άβιος έχει εξυπηρετήσει πολλά επώνυμα ονόματα πελατών αλλά και απλούς ανθρώπους. Για το λόγο αυτό μη διστάσετε και επικοινωνήστε και εσείς μαζί μας το συντομότερο.

Υπηρεσίες

  • Οικιακό Προσωπικό: Καθαρίστριες, Οικιακοί Βοηθοί, Γηροκόμοι
  • Φροντίδα ηλικιωμένων: Νοσοκόμοι, Νοσοκόμες, Νοσηλευτές, Νοσηλεύτριες
  • Τουριστικά Επαγγέλματα: Προσωπικό Ξενοδοχείων και Εστιατορίων όλων των ειδικοτήτων
  • Καμαριέρες, Λαντζιέρες, Μάγειροι, Βοηθοί Μάγειρα, Σερβιτόρες
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες προς εργαζόμενους / εργοδότες