Οικιακό Προσωπικό

Οικιακό Προσωπικό

Οι αγγελίες εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων που διαθέτουμε διευκολύνουν την γρήγορη αναζήτηση εργασίας και εγγυώνται πολλές σοβαρές δουλειές όπως: Γηροκόμοι,Φροντίδα παιδιών,Οικιακοί Βοηθοί,Μπέμπη Σιττερ,Φροντίδα ΑΜΕΑ, Γηροκόμοι,Νοσοκόμες,Νοσηλευτές,Καθαρίστριες,Αγροτικές Εργασίες,Οικοδομικές και Τεχνικές Εργασίες,Εργάτες κλπ. περισσότερα

Σμυρνής Κωνσταντίνος

Σμυρνής Κωνσταντίνος

Σμυρνής Κωνσταντίνος: επίτιμος αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας (Π.Ο.Ι.Γ.Ε.Ε.), πρώην γενικός γραμματέας Π.Ο.Ι.Γ.Ε.Ε. και απόστρατος Α/κος ΕΛ.ΑΣ. με τριάντα χρόνια προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ. Είμαι πολλά χρόνια και στα Ιδιωτικά Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας και για το λόγο αυτό ελέγχω το ιστορικό των εργαζομένων μας και πράττω ανάλογα για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μου αλλά και την κατάλληλη εύρεση εργασίας για τους εργαζομένους μας.
Ως επιτηδευματίας,στον αγαπητό μου κλάδο για την εύρεση εργασίας,διαμεσολαβώ ανάμεσα στους εργοδότες-πελάτες και τους εργαζομένους-εργατικό δυναμικό μας.Λαμβάνοντας υπόψη και την προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ,οι εργοδότες μας νιώθουν ασφαλείς γνωρίζοντας ότι ο ίδιος χειρίζομαι όλα τα αρχεία και το ιστορικό των εργαζομένων αλλά και οι υποψήφιοι προς εργασία,δε προβαίνουν ποτέ σε αρνητικές και λανθασμένες πράξεις.Έτσι,ο κάθε πελάτης συστήνει το γραφείο μας σε άλλους νέους πελάτες (συγγενείς, φίλους κλπ) γνωρίζοντας ότι ο Σμυρνής Κωνσταντίνος έχει επίσης έμπειρο και πολύ μορφωμένο προσωπικό.
Επιπροσθέτως, ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ιστορικού συλλόγου των Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας, ήμουν ο άνθρωπος με τους περισσότερους υποστηρικτές στις εκλογές των διοικητικών συμβουλίων και πολύ αγαπητός στους συναδέλφους μου.Για το λόγο αυτό υπηρέτησα για πολλά χρόνια στο σύλλογο αυτόν ως γενικός γραμματέας και αυτή τη στιγμή είμαι επίτιμος αντιπρόεδρός του.Η ατομική μου επιχείρηση με το όνομα Σμυρνής Κωνσταντίνος έχει αριθμό αδείας 30501,ο οποίος έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Εργασίας.

Video Σχετικά με εμάς

Το γραφείο μας διατίθεται να σας εξυπηρετήσει και να λύσει τα προβλήματά σας με συνέπεια και ειλικρίνεια. Γνωρίζοντας τους δύσκολους περιόδους για εύρεση ικανών και έμπιστων κυρίως ατόμων,το Άβιος σας υπόσχεται ότι μπορεί να ικανοποιήσει οποιονδήποτε πελάτη του καθώς αξιολογεί και επιλέγει με μεγάλη προσεκτικότητα και σοβαρότητα αλλά και αυστηρά κριτήρια τους νέους υποψηφίους προς εργασία.Το τηλεφωνικό μας κέντρο που μπορείτε να μας καλείτε είναι: 210-3837005.Βρισκόμαστε στην Χαλκοκονδύλη 9 & Πατησίων, στον 6ο όροφο.

Οι υπέροχοι συνεργάτες που απαρτίζουν το γραφείο μας είναι:o Μπάκος Γεώργιος,Διευθυντής της επιχείρησής, είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών,μιλάει άψογα Ελληνικά και Αγγλικά, ο Στεφανής Ραφαήλ,είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (έχει σπουδάσει με υποτροφία),μιλάει άψογα Ελληνικά και Αγγλικά,ο Δημητρίου Μιχαήλ,που είναι πτυχιούχος Στρατιωτικής Σχολής των Ευελπίδων και απόστρατος Αξιωματικός,μιλάει Ελληνικά,Βουλγάρικα,Ρώσικα,Ρουμανικά και Πολωνικά, και η Ντελιγκρόζεβα Πέπα,η οποία εργάζεται στο γραφείο μας περίπου δέκα χρόνια και έχει μεγάλη εμπειρία.Μιλάει Ελληνικά,Βουλγάρικα και Ρώσικα.

Το Άβιος σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει με μεγάλη χαρά από κοντά,είτε είστε εργοδότες είτε υποψήφιοι προς εργασία και σας υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για όλους εσας που μας εμπιστευτήκατε και θα είστε συνέχεια δίπλα μας.Οι ώρες,που μπορείτε όλες της ημέρες της εβδομάδας να μας καλείτε,μέσω των παραπάνω τηλεφώνων είναι:08.00-22.00.Το Άβιος έχει εξυπηρετήσει πολλά επώνυμα ονόματα πελατών αλλά και απλούς ανθρώπους.Για το λόγο αυτό μη διστάσετε και επικοινωνήστε και εσείς μαζί μας το συντομότερο.

 

Υπηρεσίες

  • Οικιακό Προσωπικό: Καθαρίστριες, Οικιακοί Βοηθοί, Γηροκόμοι
  • Φροντίδα ηλικιωμένων: Νοσοκόμοι, Νοσοκόμες, Νοσηελυτές, Νοσηλεύτριες
  • Τουριστικά Επαγγέλματα: Προσωπικό Ξενοδοχείων και Εστιατορίων όλων των ειδικοτήτων
  • Καμαριέρες, Λαντζιέρες, Μάγειροι, Βοηθοί Μάγειρα, Σερβιτόρες