Οικιακό Προσωπικό

Οικιακό Προσωπικό

Οι αγγελίες εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων που διαθέτουμε διευκολύνουν την γρήγορη αναζήτηση εργασίας και εγγυώνται πολλές σοβαρές δουλειές όπως: Γηροκόμοι,  Φροντίδα παιδιών, Οικιακοί Βοηθοί, Μπέιμπι σιτερ, Φροντίδα ΑΜΕΑ, Γηροκόμοι, Νοσοκόμες, Νοσηλευτές, Καθαρίστριες, Αγροτικές Εργασίες, Οικοδομικές και Τεχνικές Εργασίες, Εργάτες κλπ.

Σμυρνής Κωνσταντίνος

Σμυρνής Κωνσταντίνος

Σμυρνής Κωνσταντίνος: πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας (Π.Ο.Ι.Γ.Ε.Ε.), πρώην γενικός γραμματέας Π.Ο.Ι.Γ.Ε.Ε. και απόστρατος Α/κος ΕΛ.ΑΣ. με τριάντα χρόνια προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ. Είμαι πολλά χρόνια και στα Ιδιωτικά Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας και για το λόγο αυτό ελέγχω το ιστορικό των εργαζομένων μας και πράττω ανάλογα για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μου αλλά και την κατάλληλη εύρεση εργασίας για τους εργαζομένους μας.
Ως επιτηδευματίας, στον αγαπητό μου κλάδο για την εύρεση εργασίας, διαμεσολαβώ ανάμεσα στους εργοδότες-πελάτες και τους εργαζομένους-εργατικό δυναμικό μας. Λαμβάνοντας υπόψη και την προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ οι εργοδότες μας νιώθουν ασφαλείς γνωρίζοντας ότι ο ίδιος χειρίζομαι όλα τα αρχεία και το ιστορικό των εργαζομένων αλλά και οι υποψήφιοι προς εργασία, δε προβαίνουν ποτέ σε αρνητικές και λανθασμένες πράξεις. Έτσι, ο κάθε πελάτης συστήνει το γραφείο μας σε άλλους νέους πελάτες (συγγενείς, φίλους κλπ) γνωρίζοντας ότι ο Σμυρνής Κωνσταντίνος έχει επίσης έμπειρο και πολύ μορφωμένο προσωπικό.
Επιπροσθέτως, ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ιστορικού συλλόγου των Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας, ήμουν ο άνθρωπος με τους περισσότερους υποστηρικτές στις εκλογές των διοικητικών συμβουλίων και πολύ αγαπητός στους συναδέλφους μου. Για το λόγο αυτό υπηρέτησα για πολλά χρόνια στο σύλλογο αυτόν ως γενικός γραμματέας, αντιπρόεδρός και αυτή τη στιγμή είμαι o πρόεδρός του. Η ατομική μου επιχείρηση με το όνομα Σμυρνής Κωνσταντίνος έχει αριθμό αδείας 30501, ο οποίος έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Εργασίας.

Video Σχετικά με εμάς

Το γραφείο μας διατίθεται να σας εξυπηρετήσει και να λύσει τα προβλήματά σας με συνέπεια και ειλικρίνεια. Γνωρίζοντας τους δύσκολους περιόδους για εύρεση ικανών και έμπιστων κυρίως ατόμων, το Άβιος σας υπόσχεται ότι μπορεί να ικανοποιήσει οποιονδήποτε πελάτη του καθώς αξιολογεί και επιλέγει με μεγάλη προσεκτικότητα και σοβαρότητα αλλά και αυστηρά κριτήρια τους νέους υποψηφίους προς εργασία. Το τηλεφωνικό μας κέντρο που μπορείτε να μας καλείτε είναι: 210-3837005. Βρισκόμαστε στην Χαλκοκονδύλη 9 & Πατησίων, στον 6ο όροφο.

Ένας από τους υπέροχους συνεργάτες που απαρτίζουν το γραφείο μας είναι η κ. Ντελιγκρόζεβα Πέπα, η οποία εργάζεται στο γραφείο μας πάνω από δέκα χρόνια και έχει μεγάλη εμπειρία. Μιλάει Βουλγάρικα, Ρώσικα και Ελληνικά.

Το Άβιος σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει με μεγάλη χαρά από κοντά, είτε είστε εργοδότες είτε υποψήφιοι προς εργασία και σας υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και θα είστε συνέχεια δίπλα μας. Οι ώρες, που μπορείτε όλες της ημέρες της εβδομάδας να μας καλείτε, μέσω των παραπάνω τηλεφώνων είναι: 08.00-22.00. Το Άβιος έχει εξυπηρετήσει πολλά επώνυμα ονόματα πελατών αλλά και απλούς ανθρώπους. Για το λόγο αυτό μη διστάσετε και επικοινωνήστε και εσείς μαζί μας το συντομότερο.

 

Υπηρεσίες

  • Οικιακό Προσωπικό: Καθαρίστριες, Οικιακοί Βοηθοί, Γηροκόμοι
  • Φροντίδα ηλικιωμένων: Νοσοκόμοι, Νοσοκόμες, Νοσηλευτές, Νοσηλεύτριες
  • Τουριστικά Επαγγέλματα: Προσωπικό Ξενοδοχείων και Εστιατορίων όλων των ειδικοτήτων
  • Καμαριέρες, Λαντζιέρες, Μάγειροι, Βοηθοί Μάγειρα, Σερβιτόρες
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες προς εργαζόμενους / εργοδότες