Προφίλ

Σμυρνής Κωνσταντίνος

Σμυρνής Κωνσταντίνος

Σμυρνής Κωνσταντίνος: Ιδιοκτήτης του Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας Άβιος έχει αριθμό αδείας 30501, ο οποίος έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Είμαι πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας (Π.Σ.Ι.Γ.Ε.Ε.), έχω διατελέσει αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας του ίδιου συλλόγου. Απόστρατος Α/κος με τριάντα χρόνια προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ. Επιπροσθέτως, είμαι ο Α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας και επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Λυνιστιάνων. Είμαι πολλά χρόνια ιδιοκτήτης Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας και σε συνδυασμό με το προηγούμενο επάγγελμά μου έχω την εμπειρία να ελέγχω το ιστορικό των εργαζομένων που προσέρχονται στο γραφείο για εύρεση εργασίας και πράττω ανάλογα για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μου αλλά και την κατάλληλη εύρεση εργασίας για τους εργαζομένους μας.
Ως επιτηδευματίας, στην εύρεση εργασίας, διαμεσολαβώ ανάμεσα στους εργοδότες και τους εργαζομένους. Λαμβάνοντας υπόψη και την προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ, οι εργοδότες νιώθουν ασφαλείς γνωρίζοντας ότι ο ίδιος χειρίζομαι όλα τα αρχεία και το ιστορικό των εργαζομένων αλλά και οι υποψήφιοι προς εργασία, δε προβαίνουν ποτέ σε αρνητικές και λανθασμένες πράξεις. Έτσι, ο κάθε πελάτης συστήνει το γραφείο σε άλλους νέους πελάτες (συγγενείς, φίλους κλπ.) γνωρίζοντας ότι ο Σμυρνής Κωνσταντίνος έχει επίσης έμπιστο, έμπειρο και μορφωμένο προσωπικό.
Επιπροσθέτως, ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ιστορικού Πανελληνίου συλλόγου των Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας, είμαι ο άνθρωπος με τους περισσότερους υποστηρικτές στις εκλογές των διοικητικών συμβουλίων και πολύ αγαπητός στους συναδέλφους μου.

Video Σχετικά με εμάς

Το γραφείο μας διατίθεται να σας εξυπηρετήσει και να λύσει τα προβλήματά σας με συνέπεια και ειλικρίνεια. Γνωρίζοντας τους δύσκολους περιόδους για εύρεση ικανών και έμπιστων κυρίως ατόμων, το Άβιος σας υπόσχεται ότι μπορεί να ικανοποιήσει οποιονδήποτε πελάτη του καθώς αξιολογεί και επιλέγει με μεγάλη προσεκτικότητα και σοβαρότητα αλλά και αυστηρά κριτήρια τους νέους υποψηφίους προς εργασία. Το τηλεφωνικό μας κέντρο που μπορείτε να μας καλείτε είναι: 210-3837005. Βρισκόμαστε στην Χαλκοκονδύλη 9 & Πατησίων, στον 6ο όροφο.

Οι συνεργάτες μου στο γραφείο είναι :

  • Η κ. Pepa Deligrozeva, υπεύθυνη γραφείου και γραμματειακή υποστήριξη. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο και πολυετή προϋπηρεσία στο γραφείο μου. Μιλά άψογα Ελληνικά, Βουλγαρικά και Ρωσικά.

Το Άβιος σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει με μεγάλη χαρά από κοντά, είτε είστε εργοδότες είτε υποψήφιοι προς εργασία και σας υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και θα είστε συνέχεια δίπλα μας. Οι ώρες, που μπορείτε όλες της ημέρες της εβδομάδας να μας καλείτε, μέσω των παραπάνω τηλεφώνων είναι: 08.00-22.00. Το Άβιος έχει εξυπηρετήσει πολλά επώνυμα ονόματα πελατών αλλά και απλούς ανθρώπους. Για το λόγο αυτό μη διστάσετε και επικοινωνήστε και εσείς μαζί μας το συντομότερο.

Επιπρόσθετα το γραφείο διοργανώνει συνεδρίες με συνεργάτη κοινωνιολόγο, καθώς και ενημερωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με την Ιατρό, ειδική παθολόγο κα Χριστίνα Παπαλάμπρου.

 

Υπηρεσίες

  • Οικιακό Προσωπικό: Καθαρίστριες, Οικιακοί Βοηθοί, Γηροκόμοι
  • Φροντίδα ηλικιωμένων: Νοσοκόμοι, Νοσοκόμες, Νοσηλευτές, Νοσηλεύτριες
  • Τουριστικά Επαγγέλματα: Προσωπικό Ξενοδοχείων και Εστιατορίων όλων των ειδικοτήτων
  • Καμαριέρες, Λαντζιέρες, Μάγειροι, Βοηθοί Μάγειρα, Σερβιτόρες
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες εργαζομένων / εργοδοτών