ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΒΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σμυρνής Κωνσταντίνος

Σμυρνής Κωνσταντίνος

ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ιδιοκτήτης ιδιωτικού γραφείου ευρέσεως εργασίας «ΑΒΙΟΣ» στην οδό Χαλκοκονδύλη 9, 6ος όροφος, στη πλατεία Κάνιγγος, με αριθμό άδειας 30501 από το υπουργείο εργασίας.

Είμαι απόστρατος α/κος της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία υπηρέτησα για τριάντα χρόνια.

Ως επιτηδευματίας, εδώ και πολλά χρόνια, στο κλάδο των Ιδιωτικών Γραφείων Εύρεσης Εργασίας, για να καλύψω τις ανάγκες τους και τους εργαζόμενους, διαμεσολαβώ ανάμεσα στους εργοδότες-πελάτες, που ψάχνουν εργαζόμενους-εργατικό δυναμικό μας που ψάχνουν για δουλειά. Η προϋπηρεσία μου στην Ελληνική Αστυνομία μου δίνει την εμπειρία να ελέγχω ο ίδιος προσωπικά τα αρχεία και το ιστορικό των εργαζομένων μας, για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του γραφείου, για να νιώθουν απεριόριστη σιγουριά και ασφάλεια. Από την άλλη μεριά ελέγχοντας εγώ ο ίδιος το προσόντα και τις συστάσεις των εργαζομένων, τους βρίσκω κατάλληλη για αυτούς δουλειά, σε συνεργασία με το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό του γραφείου. Για την αποδοτικότερη, μάλιστα, παροχή υπηρεσιών από τους εργαζομένους μας (φροντιστές ηλικιωμένων και παιδιών, οικιακές βοηθούς κλπ.), το γραφείο διοργανώνει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα εκπαιδευτικά σεμινάρια, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες( γιατρό, νοσηλεύτρια, κοινωνιολόγο κλπ.) Στόχος μου είναι να είναι ευχαριστημένοι οι πελάτες και να συστήνουν το γραφείο Εύρεσης εργασίας ΑΒΙΟΣ και σε νέους πελάτες, συγγενείς, φίλους, γείτονες, συναδέλφους κλπ.

Επιπροσθέτως, είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του πανελλήνιου συλλόγου των Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας, έχω διατελέσει γενικός γραμματέας και αντιπρόεδρος, και σήμερα είμαι επίτιμος αντιπρόεδρος στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας (Π.Ο.Ι.Γ.Ε.Ε.).

Video ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Υπηρετώντας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και στοχεύοντας στη καλύτερη ποιότητα ζωής του, το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας ΑΒΙΟΣ ξεχωρίζει για τις πρώτης ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει. Μες συνέπεια και σοβαρότητα ικανοποιούμε τις ανάγκες κάθε πελάτη μας, αφουγκραζόμαστε τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης, μέσα στα δεδομένα της δύσκολης περιόδου που διανύει ο τόπος μας και απαντούμε πάντα με ειλικρίνεια. Με προσοχή και αυστηρότητα αξιολογούμε και επιλέγουμε τους υποψήφιους προς εργασία.

Έμβλημά μας τα 4Α :

 • Αμεσότητα στην εξυπηρέτηση
 • Ασφάλεια στη επιλογή των υποψηφίων προς εργασία
 • Ακεραιότητα: με ειλικρίνεια και τιμιότητα απαντάμε στα θέματά σας.
 • Ανθρωπιά

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας ΑΒΙΟΣ βρίσκεται στην οδό Χαλκοκονδύλη 9 & Πατησίων στον 6ο όροφο στο κέντρο της Αθήνας και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00-18:00 και το Σάββατο από 10:00-14:00. Το τηλεφωνικό μας κέντρο, όπου μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά, ακόμα και τη Κυριακή είναι : 210-3837005 από 9:00-21:00.

Οι συνεργάτες μου στο γραφείο είναι :

 • Ο κ. Φέρκο Αλέξανδρος, διευθυντής της επιχείρησης, πτυχιούχος Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης, Κρήτης. Μιλά άψογα Ελληνικά, Αλβανικά και Αγγλικά. Με τέσσερα χρόνια εμπειρία στην επιλογή προσωπικού, την αξιολόγηση εργαζομένων και στη διαχείριση εργατικού δυναμικού. Έχει εκπληρώσει στρατιωτικές υποχρεώσεις.
 • Ο κ. Μπάκος Γεώργιος, διευθυντής της επιχείρησης, πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήματος Κοινωνιολογίας. Μιλά άψογα Ελληνικά και Αγγλικά, έχει εκπληρώσει στρατιωτικές υποχρεώσεις.
 • Η κα Pepa Deligrozeva, υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης, με μεγάλη εμπειρία και 15ετή περίπου προϋπηρεσία στο γραφείο μας, μιλά άψογα Ελληνικά, Βουλγαρικά και Ρωσικά.

Επιπρόσθετα το γραφείο διοργανώνει συνεδρίες με συνεργάτη κοινωνιολόγο, καθώς και ενημερωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με την Ιατρό, ειδική παθολόγο κα Χριστίνα Παπαλάμπρου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :

 • Γηροκόμοι
 • Οικιακοί βοηθοί
 • Φροντίδα παιδιών (Babysitter)
 • Φροντίδα Α.Μ.Ε.Α.
 • Καθαρίστριες
 • Προσωπικό ξενοδοχείων
 • Προσωπικό εστιατορίων
 • Νοσοκόμες
 • Αγροτικές εργασίες