Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Το Άβιος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας συμβουλεύσει  με σοβαρά και έμπειρα άτομα στην ειδικότητα συμβουλευτικές υπηρεσίες , τα οποία θα είναι υπεύθυνα για την σωστή εικόνα προς τους πελάτες μας.

Καθημερινά γνωρίζουμε υποψήφιους συνεργάτες, σχεδόν κανείς στην αρχή δεν θεωρεί σωστό την συμβουλευτική υπηρεσία που παρέχουμε. Εμείς όμως δίνουμε πολύ βάρος σε αυτή την κατηγορία γιατί αυτή είναι και η εικόνα του γραφείου μας προς τα έξω.

Οι συνεργάτες  μας στις συμβουλευτικές υπηρεσίες  είναι εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας και διαθέτουν  όλες τις απαραίτητες συστάσεις και πιστοποιητικά.

Πιστοποιητικά που το προσωπικό μας ζητάει και ελέγχει επιμελώς και αδιακρίτως από όλους.

Επιλέγοντας προσωπικό από το γραφείο μας μπορείτε να είστε ήσυχοι και  σίγουροι για την τάξη στον προσωπικό σας χώρο.

Είναι πολύ σημαντικό για τα γραφεία ευρέσεως εργασίας να δώσουν στους συνεργάτες τους τα απαραίτητα εφόδια ώστε να δώσουν την καλύτερη εικόνα προς τους πελάτες μας

Στα γραφεία Άβιος λαμβάνουμε υπ όψην μας πάντα την γνώμη του πελάτη μας είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλό λόγο ή οποιοδήποτε παράπονο και με την σειρά μας εμείς θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας ώστε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας

Οι συνεργάτες μας  είναι  συνέχεια δίπλα στον άνθρωπο που θα έρθει σε εμάς να ζητήσει εργασία .

Οι σημερινές συνθήκες μας έχουν κάνει να μην έχουμε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που θα βάλουμε στο σπίτι μας ή ακόμη θα εμπιστευτούμε την υγεία του αγαπημένου μας προσώπου και ακριβώς αυτό είναι το σημείο όπου τα γραφεία ευρέσεως εργασίας Άβιος έρχονται να σας εξασφαλίσουν ότι μέσα από τους συνεργάτες μας  που θα σας προτείνουμε θα μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Στο γραφείο μας μπορείτε επίσης να επιλέξετε επαγγελματίες καθαριστές για την οικία σας καθώς και μια σειρά από επαγγελματίες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στο γραφείο μας λειτουργεί και τμήμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για εργαζόμενους και εργοδότες.

Για τους μεν εργαζόμενους παρέχουμε συμβουλές και ενημέρωση για τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος,

για την αγορά εργασίας στους κλάδους που ενδιαφέρονται, για τις τρέχουσες συνθήκες του κλάδου που εργάζονται (ή πρόκειται να απασχοληθούν), καθώς για τα εργασιακά τους δικαιώματα και υποχρεώσεις κ.λ.

Στους εργοδότες παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς την αναζήτηση εργαζομένων, καθώς οι συμβουλές μας είναι χρήσιμες και

αποτελούν τη βάση για την ορθή επιλογή προσωπικού χωρίς να περιορίζονται μόνο εκεί.

Στο γραφείο μας λειτουργεί και τμήμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για εργαζόμενους και εργοδότες.

Για τους εργαζόμενους συγκεκριμένα παρέχουμε συμβουλές και ενημέρωση για τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος, για την αγορά εργασίας στους κλάδους που ενδιαφέρονται, για τις τρέχουσες συνθήκες του κλάδου που εργάζονται (ή πρόκειται να απασχοληθούν), καθώς για τα εργασιακά τους δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Στους εργοδότες παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς την αναζήτηση εργαζομένων καθώς οι συμβουλές μας είναι χρήσιμες και αποτελούν τη βάση για την ορθή επιλογή προσωπικού χωρίς να περιορίζονται μόνο εκεί.